flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Херсонщину та Миколаївщину з робочим візитом відвідали Голова ДСА України та керівництво Служби судової охорони

07 червня 2023, 16:56

Голова Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков та т.в.о Голови Служби судової охорони Віктор Мороз  відвідали суди Херсонщини та Миколаївщини в рамках робочого візиту у зв'язку з ситуацією, що склалася на територіях через підрив російськими військами дамби Каховської ГЕС.

В ході робочого візиту Голова Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков, т.в.о. Голови Служби Віктор Мороз, заступник Голови Служби Павло Трясун, начальник ТУ Служби судової охорони Миколаївської області Андрій Левицький та Голова ТУ ДСА в Херсонській області Микола Міняйло відвідали Білозерський районний суд Херсонської області, територіальні управління ДСА та ССО Миколаївщини, а також ТУ ДСА Херсонщини, яке тимчасово розташовано у місті Миколаєві.

Головна мета візиту – заходи, спрямовані на відновлення судочинства на території Херсонської області, робота судів, органів та установ Херсонщини.

Учасники зустрічі зазначили, що, незважаючи на повномасштабне вторгнення росії в Україну та ситуацію, що наразі відбувається у Херсонській області - відновлення судочинства є однією з важливих гарантій дотримання та забезпечення прав громадян, зокрема потерпілих від наслідків збройної агресії.