flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча нарада територіального управління

16 липня 2020, 10:54

Відбулася робоча нарада територіального управління Державної судової адміністрації України в Херсонській області, на якій було обговорено  питання щодо аналізу звітів про чисельність військовозобов’язаних, які заброньовані згідно з переліками посад і професій військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню на період мобілізації та на воєнний час в місцевих загальних судах.

На нараді були присутні: начальник та заступник управління, керівники структурних підрозділів управління, головний спеціаліст із забезпечення договірної та позовної роботи.

 Доповідач по зазначеному питанню, головний спеціаліст сектору по роботі з персоналом проінформувала щодо виконання вимог згідно ст.19 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» про кількість звітів та чисельність військовозобов’язаних, доповіла про порушення вимог Типової інструкції( від 19.10.2016р. №736)  про ведення обліку, зберігання використання, знищення документів та інших матеріальних носіїв, що містять службову інформацію, що затверджена постановою Кабінету Міністрів України.

 За результатами розгляду і обговорення зазначеного питання на робочій нараді були прийняті рішення, які були взяті до уваги та виконання.