flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено навчання для фахівців служб управління персоналом місцевих загальних судів області

13 жовтня 2021, 14:18

        13 жовтня 2021 року Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Херсонській області  проведено онлайн семінар для спеціалістів служб управління персоналом місцевих загальних судів Херсонської області щодо оцінювання результатів службової діяльності.

         До участі в заході була запрошена заступниця начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській  областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Оксана ЯНАС.  Під час заходу обговорено питання щодо новацій під час проведення оцінювання результатів службової діяльності.

          Основною метою оцінювання є визначення якості виконання державними службовцями поставлених завдань, а також прийняття рішення щодо преміювання, планування службової кар’єри та визначення потреби у професійному навчанні.

Під час семінару присутнім нагадали алгоритм проведення щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців та про порядок підготовки та проведення оціночної співбесіди.

        Разом з тим, було обговорено порушення, які найчастіше допускаються при проведенні процедури оцінювання службової діяльності державних службовців.

       Крім того, спікер надала відповіді на запитання фахівців місцевих загальних судів Херсонської області.