flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено навчання для фахівців служб управління персоналом місцевих загальних судів області.

29 березня 2021, 11:02

26 березня 2021 року Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Херсонській області  проведено онлайн семінар для спеціалістів служб управління персоналом місцевих загальних судів Херсонської області щодо відновлення конкурсів на посади державної служби.

До участі в заході була запрошена заступниця начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській  областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Оксана ЯНАС.  Під час заходу обговорено питання щодо новацій під час проведення конкурсів на вакантні посади державної служби.ID-19".

Важливою складовою проведення якісного конкурсу на посади державної служби є належна підготовка. Саме для цього в НАДС розробили методичні рекомендації для працівників служб управління персоналу щодо окремих питань визначення спеціальних вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорій "Б" і "В", та підготовки умов проведення конкурсу.

Разом з тим, було обговорено порядок внесення змін до контрактів про проходження державної служби на період дії карантину відповідно до Закону України щодо відновлення конкурсів (№1285).Крім того, спікер надала відповіді на запитання фахівців місцевих загальних судів Херсонської області.