flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ ДСА України № 1076 від 05.12.2017 року

06 грудня 2017, 14:48

 

ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

 

Н А К А З

 

 

05 грудня 2017 року

                             м. Київ

1076

 

Про затвердження форми

звітності № 1-л та Інструкції

щодо її заповнення й подання

 

Відповідно до пункту 6 частини першої статті 152 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", з метою подальшого вдосконалення звітності щодо розгляду справ про злочини щодо легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом та фінансування тероризму

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Затвердити форму звітності № 1-л "Звіт судів про стан розгляду справ про злочини щодо легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, та фінансування тероризму", Інструкцію щодо її заповнення й подання, що додаються.
  2. Звіт подавати в електронній формі засобами автоматизованої системи документообігу суду з дотриманням умови щодо засвідчення електронним цифровим підписом відповідальних осіб.
  3. Головам місцевих загальних судів подавати звіт за формою № 1-л до територіальних управлінь Державної судової адміністрації (далі − територіальні управління ДСА України) на 8-й день після звітного періоду.
  4. Начальникам територіальних управлінь ДСА України подавати ДСА України зведену звітність за формою № 1-л з відповідною інформацією на 15-й день після звітного періоду, копію − органу державної статистики за своїм місцезнаходженням.
  5. ДСА України подавати Державній службі статистики України зведену звітність за формою № 1-л щоквартально на 20-й день після звітного періоду.
  6. Звіт складати накопичувальним підсумком даних за відповідні звітні періоди: перший квартал, перше півріччя, 9 місяців, рік.

7. Увести цей наказ в дію, починаючи зі звіту за 2017 рік.

8. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державної судової  адміністрацї України від 29.04.2009 № 51 "Про затвердження форми звітності № 1-Л "Звіт судів першої інстанції про стан розгляду справ про злочини, передбачені статтями 209, 209-1, 306 КК України" та Інструкції щодо її заповнення і подання".

  1. Управлінню організаційного забезпечення та контролю (Парубченко Т. В.) не пізніше першого робочого дня за днем видання цього наказу довести його до відома начальників територіальних управлінь ДСА України, голів апеляційних судів.
  2. Управлінню інформатизації та судової статистики (Слоніцький О. Є.) забезпечити повідомлення Міністерства юстиції України про втрату чинності відповідного наказу ДСА України.
  3. Начальникам територіальних управлінь ДСА України не пізніше першого робочого дня за днем отримання цього наказу довести його до відома голів місцевих загальних судів.
  4. Прес-центру (на правах сектору) (Пастухова В. М.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу розмістити його на офіційному веб-сайті ДСА України у розділі "Нормативно-правова база" рубрики "Інше".
  5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної судової адміністрації України Булку О. А.

 

 

 

Голова Державної судової

адміністрації України                       (підпис)                           З. Холоднюк

 

 

 

 

 

ПОГОДЖЕНО

Голова Державної служби

статистики України

 

(підпис)         І. Є. Вернер

 

01 грудня 2017 року