flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ ДСА від 16 січня 2016 року №9

01 лютого 2016, 14:59

 

ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

 

Н А К А З

 

16 січня 2016 року                                           м. Київ                                                    № 9

 

Про затвердження Інструкції з підготовки

та надсилання, приймання та обробки,

оприлюднення та зберігання

електронних копій судових рішень

в Єдиному державному реєстрі судових рішень

 

Відповідно до пункту 6 частини першої статті 149 та частини п’ятої  статті 150 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та з метою підвищення ефективності ведення Єдиного державного реєстру судових рішень згідно з вимогами Закону України "Про доступ до судових рішень"

 

НАКАЗУЮ:

 

1.  Затвердити Інструкцію з підготовки та надсилання, приймання та обробки, оприлюднення та зберігання електронних копій судових рішень в Єдиному державному реєстрі судових рішень, що додається.

2.  Управлінню організаційного забезпечення діяльності Державної судової адміністрації України (Шеремета О. О.) довести цей наказ до керівників апаратів апеляційних судів, начальників територіальних управлінь Державної судової адміністрації України та генерального директора державного підприємства "Інформаційні судові системи" не пізніше робочого дня, наступного за днем його видання.

3.  Начальникам територіальних управлінь Державної судової адміністрації України протягом одного робочого дня з дня отримання наказу довести його до місцевих адміністративних судів, місцевих господарських судів та місцевих загальних судів.

4.  Прес-центру судової влади (на правах відділу) (Пастухова В. М.) розмістити цей наказ на офіційному веб-порталі "Судова влада України" у розділі "Нормативно-правова база" не пізніше робочого дня, наступного за днем його видання.

5.  Цей наказ набирає чинності з 1 лютого 2016 року.

6.  Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної судової адміністрації України Булку О. А.

 

Голова                                                                                  З. Холоднюк