flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ ДСА України від 9 вересня 2014 року №117

27 жовтня 2014, 14:06

ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

 

Н А К А З

 

09 вересня 2014 року     № 117     м.Київ

 

Про затвердження форми звітності

№ 2-ВД "Звіт про розгляд місцевими

та апеляційними судами справ,

пов’язаних із виборами народних

депутатів України у 2014 році"

Відповідно до пункту 6 частини першої статті 146 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", Кодексу адміністративного судочинства України, Закону України "Про вибори народних депутатів України", Положення про Державну судову адміністрацію України, затвердженого рішенням Ради суддів України від 22.10.2010 № 12, та з метою забезпечення своєчасного одержання інформації про розгляд апеляційними і місцевими судами справ, пов'язаних з виборами народних депутатів України у 2014 році,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити форму звітності № 2-ВД "Звіт про розгляд місцевими та апеляційними судами справ, пов’язаних із виборами народних депутатів України у 2014 році" (додається).

2. Сектору міжнародного співробітництва та взаємодії з засобами масової інформації розмістити текст цього наказу на офіційному веб-порталі судової влади України.

3. Управлінню організаційного забезпечення діяльності Державної судової адміністрації України довести зміст цього наказу до апеляційних адміністративних судів, територіальних управлінь Державної судової адміністрації України та до адміністратора автоматизованої системи документообігу суду.

4. Начальникам територіальних управлінь Державної судової адміністрації України довести зміст цього наказу до місцевих загальних судів та місцевих адміністративних судів.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Положишника В.В.

 

 

          Голова

                             З. Холоднюк